Home

Knippen

Nagels

Hoge Zijdeweg 51
5756 BR Vlierden

T - 06 - 12121300

info@salonjanne.nl
KvK nr. 17262979

Bezoek mijn facebook pagina


Informatie en prijzen

Prijzen vanaf 1 december 2020


Prijzen kapsalon:

Wassen
Knippen t/m 4 jaar
Knippen t/m 12 jaar
Knippen vanaf 13 jaar
Föhnen vanaf
Watergolven
Verven vanaf
Lokjes in de verf vanaf
Folies vanaf
Hele hoofd folies vanaf
Kamstrepen boven op vanaf
Kamstrepen hele hoofd vanaf
Balayaga vanaf
Permanent vanaf


€   4,-
€   9,-
€ 13,50
€ 15,50
€ 20,-
€ 19,50
€ 29,50
€ 10,-
€ 30,-
€ 35,-
€ 10,-
€ 29,-
€ 40,-
€ 60,-


Verzorgings Producten De verf van Silky heeft oneindige mogelijkheden van kleuren en trends. Van traditioneel tot de meest innovatieve mode kleuren. Om elke fantasierijke look waar te maken.

Tevens gebruik ik eslabondexx dit product beschermd het haar tijdens het kleuren. Of hersteld het na een kleuring of ontkleuring. Er zit isoflavonen uit soja in die het haar voeden verbeteren.

Ook heb ik van eslabondexx de shampoo en verzorgingproducten. De producten zijn SLS en SLES vrij en gebruiken delicate oppervlakkige actieve stoffen van natuurlijke afkomst. Zoals suikerriet-extract, rietolie van suiker, mono-olie, arganolie en vitamie E die het haar versterken en beschermen tegen invloeden en warmtebronnen van buitenaf. En ze zijn dus zeer compatibel met haar en huid. En zelf de verpakking is gemaakt van PE green plastic.

De styling producten zijn van Nouvelle, prettige producten voor een betaalbare prijs. In een vrolijke en kleurrijke verpakking.

Verder kan ik alle producten van andere merken op bestelling leveren onder andere: Loreal, Wella, Goldwel, Schwartkopf, Keune, Indola, Kappers en Osmo.

Voor meer info over producten of prijzen neem gerust contact met mij op.Hosting: Bullit beeldmerk Apart Hosting Apart Hosting | Ontwerp & realisatie: Bullit beeldmerk Apart Internet Apart Internet